Bir Peri Masalı dizisinin Onur’u Tarık Emir Tekin kimdir? Tarık Emir Tekin kaç yaşında?

FOX TV'de bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Bir Peri Masalı dizisinde Onur karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin'in yakışıklılığı ve oyunculuğuyla merak konusu oldu. Dizide Onur'u karakterini oynayacak olan Tarık Emir, daha önce Sadakatsiz dizisinde rol almıştı. Peki Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Tarık Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Tarık Emir Tekin kaç yaşında?

featured

Daha önce ekranlarda Sadakatsiz dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin, bu akşam FOX TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı’nda izleyicinin karşısına çıkacak. Dizide Onur Köksal karakterine hayat verecek olan oyuncunun hayatı merak ediliyor. Peki Taroık Emir Tekin kimdir?

BİR PERİ MASALI’NIN ONUR’U TARO EMİR TEKİN KİMDİR?

24 yaşında olduğu bilinen Tarık Emir Tekin , Şevval Sam ile Metin Tekin’in oğludur. Uzun seneler yurt dışında yaşadığı bilinen Tarık Emir, Oxford’dan drama eğitimi almıştır ve 3 sene boyunca Amerika’da hayatını devam ettirmiştir.

Ayrıca eğitim aldığı Amerika’da bir çok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan Tarık Emir Tekin eğitimlerini sonlandırdıktan sonra Türkiye’ye dönüş yapmıştır.

Can Evrenol’un dikkat çekmiş olan oyuncu, Çıplak dizisinin ilk sezonunun sonlarına Bulut rolüyle katılmıştır. Emir Tarık Tekin, geçtiğimiz dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde ise Selçuk karakterini canlandırmıştır.

Taro Emir Tekin, şimdilerde FOX TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı’nda Onur karakterine hayat vermektedir.

Bir Peri Masalı’ndan büyük sürpriz! Alina Boz ve Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin başrolde!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir