Bir Peri Masalı’ndan büyük sürpriz! Alina Boz ve Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin başrolde!

Fox Tv'nin yeni dizisi Bir Peri Masalı için sayılı günler kaldı. Alina Boz ve Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin'in başrolde yer aldığı dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile izleyicisini şaşırtmayı başaracak...

featured

Medyapım gibi iddialı bir yapım şirketinin hazırladığı Bir Peri Masalı dizisi 28 Eylül Çarşamba akşamı ekranlarda yerini alacak. Alina Boz ve Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin’in başrolü paylaştığı dizi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

O Kız dizisinin ardından bu hafta Bir Peri Masalı’nın da yayınlanması ile birlikte çarşamba rekabeti bir hayli sert geçecek. Reytingler iki yeni dizinin geleceği hakkında bize fikir verecek.

Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Peri Masalı bir diziden çok daha fazlasını yansıtacak.

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Selçuk karakteri ile büyük beğeni toplayan Tarık Emir Tekin bu defa Alina Boz ile partner olarak karşımıza çıkıyor.

Dizi, “Hayat neden benim yüzüme hiç gülmedi?” diye düşünen Zeynep’in (Alina Boz) hikayesi etrafında dönecek. Zeynep’in karşısına bir gün ansızın bir çanta dolusu para çıkınca, bulduğu bu parayla kendisini baştan aşağı yeniden yaratacak ve yeni kişiliğiyle cemiyetin içine karışacak. Peki bundan sonra her şey Zeynep’in hayalini kurduğu gibi mi gelişecek?

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Peri Masalı ilk bölümüyle 28 Eylül Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek.

Bir Peri Masalı bomba gibi geliyor! Alina Boz güzelliğiyle büyüledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir