Bir Peri Masalı’nın yıldızı Alina Boz güzelliğini konuşturdu!

Bu akşam ekranlara gelecek olan Bir Peri Masalı dizisinde başrol olan Alina Boz güzelliğiyle adından sürekli bahsedilen ünlüler arasında. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla dizinin başlayacağını hayranlarına hatırlattı.

featured

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Alina Boz güzelliğiyle göz kamaştırdı. Başrol olduğu Bir Peri Masalı dizisiyle adından söz ettiren Boz’un paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Urun, Tülin Ece, Şener Savaş, Canan Atalay ve Müfit Kayacan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Bir Peri Masalı ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek.

Alina Boz’un hayranlarının gönlüne taht kuran o paylaşımı:

BİR PERİ MASALI’NIN ZEYNEP’İ ALİNA BOZ KİMDİR?

14 Haziran 1998 tarihinde Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada dünyaya gelen Alina Boz’un annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk’tür. İlkokula başlayana dek Rusya’da kalan Alina Boz, ailesinin işleri sebebiyle Türkiye’ye dönmüştür.

Henüz 7 yaşında İstanbul’a gelen isim, burada Türkçe öğrenmiş ve ilkokulu burada okumuştur. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olan isim, mezuniyet sonrası Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.

Bir Peri Masalı’ndan büyük sürpriz! Alina Boz ve Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin başrolde!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir