Bir Peri Masalı’nın yıldızı Alina Boz dizi seti paylaşımıyla görenleri büyüledi!

FOX TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Bir Peri Masalı bu akşam 2. bölümüyle ekranlara geliyor. Alina Boz dizi setinden paylaştığı bir fotoğrafla güzelliğini yine konuşturdu.

featured

Yönetmen koltuğuna Merve Çolak ile Çağıl Bocut’un oturduğu; Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse ve Müfit Kayacan’ın başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı FOX Tv’de 2. bölümüyle bu akşam ekranlarda yerini alacak.

Başrol oyuncularından Alina Boz Instagram sayfası üzerinden dizi çekiminde olduğu bir görsel paylaştı. Güzel oyuncunun güzelliğini konuşturduğu paylaşım kısa sürede beğeni rekoru kırdı. İşte o paylaşımı;

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998’de Rusya’nın başkenti Moskova’da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi.

Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce reklam ve dergilerde çalıştı.

İlk bölümüyle çok ses getiren Bir Peri Masalı’nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir