Bir Küçük Gün Işığı’nın Elif’i Seray Kaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?

ATV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif’i canlandıran Seray Kaya’nın hayatı ve kariyeri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Seray Kaya kimdir? Bir Küçük Gün Işığı’nın Elif’i Seray Kaya kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı? İşte Seray Kaya’nın kariyeri...

featured

ATV’nin yeni sezona damgasını vuran olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, bu akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Elif karakterine güzel oyuncu Seray Kaya hayat veriyor. Bu noktada Seray Kaya’nın hayatına dair detaylar seyirciler tarafından merak ediliyor. Organizasyon şirketi sahibi, düşünceli, nazik ve yetenekli bir kadını oynayacak olan oyuncu, daha önce birçok farklı yapımda rol aldı. Peki, Seray Kaya kimdir, kaç yaşında nereli ve hangi dizilerde oynadı? İşte Bir Küçük Gün Işığı’nın Elif’i Seray Kaya hakkında merak edilenler…

SERAY KAYA KİMDİR?

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Seray Kaya, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

İlk kez 2012 yılında Atv’de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide “Rezzan” karakterine hayat verdi. 2014 ile 2015 yılları arasında FOX’da yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde “Miray” karakterini canladırdı.

2016 yılında Show TV’de yayınlanan Gülümse Yeter dizisinde “Gül” rolünü üslendi. 2017 ve 2020 yılları arasında FOX’da yayınlanan Kadın dizisinde “Şirin Sarıkadı” karakterini canlandırarak ile asıl çıkışını yakaladı.

Yapım yılı 2019 olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde “Maria” karakteriyle ilk beyaz perde deneyimini yaşadı. Son olarak, 2020’den 2021’e kadar Atv’de Kuruluş Osman dizisinde “Lena Hatun” karakterini canlandırdı.

Mahkum dizisinin Cemre’si Seray Kaya’nın cesur pozları Instagram’ı salladı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir