Binance yanlış veri türü hatası nedir, ne zaman düzelecek? Açıklama geldi…

‘’Binance yanlış veri türü hatası’’ ile karşılaşan kullanıcılar, ‘’Binance çöktü mü? Binance yanlış veri türü hatası nedir?’’ sorularının cevabını arıyor. Kripto para platformu Binince TR kullanıcıları, 18 Nisan 2022 Pazartesi sabahı işlem yaparken, ‘’Binince yanlış veri türü hatası’’ ile karşılaştı.

featured

Binance’a erişim sağlayamayanlar, ‘’Binance çöktü mü? Binance yanlış veri türü hatası nedir?’’ sorularının yanıtını aramaya başladı. Daha önce de Binance’da yaşanan Binance yanlış veri türü hatası ile ilgili şirketten bir açıklama yapıldı.

BİNANCE YANLIŞ VERİ TÜRÜ HATASI NEDİR?

Binance TR’de daha önce de yaşanan bu problem sonrası açıklama yapılmıştı. Güncelleme çalışması sırasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişemiyor. Binance, yaptığı yeni açıklama ile sabah saat 05:30’da başlayan bir çalışma nedeniyle sisteme erişilemediğini duyurdu.

BİNANCE YANLIŞ VERİ TÜRÜ HATASI NE ZAMAN DÜZELECEK?

Binance TR tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına şu anda planlanmış bir sistem güncellemesi yapıyoruz. Saat 05.30’da başlayıp 13.30’da bitmesi planlanan bakım çalışması, 2 saat uzatılarak 15.30’da tamamlanacak şekilde güncellenmiştir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabrınız için teşekkür ederiz.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir