Binance TR normale döndü mü? Binance TR son durum nedir?

Kripto para borsası olan Binance’ın Türkiye versiyonu olan Binance TR’de sabah saatlerinden itibaren erişim sorunu yaşandı. Kullanıcılar hesaplarına ulaşmaya çalıştıklarında "Yanlış veri türü hatası" ile karşılaştı. Açıklama yapan Binance TR, planlı bir sistem güncellemesi yapıldığını duyurdu. Binance TR'de şu an herhangi bir erişim sorunu yaşanmıyor.

featured

Sabah saatlerinde kullanıcıların “Yanlış veri türü hatası” uyarısı ile karşılaştığı Binance TR’de erişim sorunu ortadan kalktı.

Binance’ın Türkiye versiyonu Binance TR’de sabah saatlerinden itibaren erişim sorunu yaşanmıştı. Yapılan açıklamada erişim sıkıntısının sebebinin planlı bir sistem güncellemesi olduğu duyurulmuştu. Binance yanlış veri türü hatası uyarısının bu güncelleme sebebiyle kaynaklandığı belirtilmişti.

Binance TR tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına şu anda planlanmış bir sistem güncellemesi yapıyoruz. Saat 05.30’da başlayıp 13.30’da bitmesi planlanan bakım çalışması, 2 saat uzatılarak 15.30’da tamamlanacak şekilde güncellenmiştir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabrınız için teşekkür ederiz.

Binance yanlış veri türü hatası nedir, ne zaman düzelecek? Açıklama geldi…

Binance TR, FAST ile artık daha hızlı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir