Beyoğlu’nda 4 kişinin öldüğü silahlı kavgada Mürsel Ağrı’nın dünürlerine kurşun yağdırdığı o anlar kamerada…

featured

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yer alan Örnektepe Kanarya Sokak’ta önceki gün yaşanan olayda, kısa süre önce evlenen Berk Giray ve Hacer Giray çifti iddiaya göre sorun yaşamaya başlamıştı.

Birkaç gün önce evden ayrılan Hacer Giray, dayısının evine gelmişti.

Eşiyle tekrar barışmak isteyen damat Enes Berk Giray ise, yanına babası Hulusi Giray ve kuzeni Burak Giray’ı alarak Hacer Giray’ın kapısına dayanmıştı.

4 kişiyi kurşuna dizdi

Evin önünde yaşanan tartışma üzerine gelinin babası Mürsel Ağrı da olay yerine gelmiş, çıkan çatışmada kayınpeder Mürsel Ağrı, bacağından vurulmuş, silahını çeken Ağrı, damadı Berk Giray’ı, dünürünü ve damadın kuzenin vurarak öldürmüştü.

Gözaltına alınan yaralı Mürsel Ağrı polis nezaretinde hastaneye kaldırılmıştı. Olayın öncesinde çıkan kavgada yaralanan Beytullah Akçay ise ertesi gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, İrfan Akçay da hastanede tedavi altına alınmıştı.

Beyoğlu’ndaki dünür kavgasında 4 kişiyi katleden Mürsel Ağrı’dan pes dedirten savunma: “Ölmemek için öldürdüm”

Dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı

Taraflar arasında yaşanan tartışma ve sonrasında Mürsel Ağrı’nın 3 kişiyi vurması cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde tarafların tartışması ve araya girenlerin olayı yatıştırmaya çalışması görülüyor.

Bu sırada Mürsel Ağrı cebinden çıkardığı silahla dünürü Hulusi Giray, damadı Enes Berk Giray’ı ve damadının kuzeni Burak Giray’ı vuruyor. Yerde yatan üç kişinin daha sonra kafalarına ateş ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir