Beymen de iğrençliğe alet oldu! Çocuklara özel skandal LGBT tişörtü

Türkiye’de sistematik bir şekilde uygulanan LGBT sempatizanlığının son temsilcisi Beymen oldu. Ünlü giyim markasının çocuklar için ürettiği LGBT tişörtleri, sosyal medyada tepki çekti.

featured

LGBT sapkınlığı her geçen gün farklı şekilde karşımıza çıkıyor. Bu kez küçük çocukların hedef alındığı olayda başrolü Beymen oynadı. Beymen, gay ve lezbiyen bayraklarının renklerine yakın baskılarla çocuk tişörtünü satışa sundu.

Ekşi Sözlük’te ‘’Hamdullah Karakurt’’ adındaki bir yazarın durumu fark etmesiyle skandal ortaya çıktı.

Beymen’in LGBT savunuculuğuna destek nitelikte yaptığı skandal olayı paylaşan Karakurt, ‘’Çocukların cinsel kimliği olduğuna ve onların cinsel obje olması gerektiğine katılmıyorum. Bir çocuğun herhangi bir şekilde “cinsel çekim” hissetmesi olası olmadığı için kendisine “gay” veya “lezbiyen” payesi biçilmesi anlamsız ve hepsinden ötesi de dehşet verici.’’ ifadelerini kullandı.

‘’ÇOCUĞUN CİNSEL OBJE OLARAK LGBT BİREY OLARAK TANIMLANMASINA KARŞIYIM’’

Hayatının çok ciddi kısmını çocuk istismarına karşı savaşarak geçirdiğini söyleyen Karakurt, ‘’Buna devam ediyorum. Nasıl çocuğun sünnet edilmesine karşıysam, çocuğun cinsel obje olarak LGBT birey olarak tanımlanmasına da karşıyım.’’ dedi.

Beymen’in yaptığı bu skandal, sosyal medyada tepki çekti.

İşte o skandal tişörtler:

Lezbiyen çocuk tişörtü

Lezbiyen bayrağı

Gay çocuk tişörtü

Gay bayrağı

Küçük çocuğunu cinsiyetsiz olarak yetiştiren anne Defne Koryürek’e tepkiler çığ gibi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir