Beslenme çantası hazırlayan annenin videosuna olay yorum: ‘35’lik rakı parası…’

Beslenme çantası hazırlayan annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Oğlu Hıfzı Berkay’a beslenme çantası hazırlayan kadın için, ‘’Umarım Hıfzı Berkay'ın cebine bir 35'lik rakı parası koymayı da unutmamıştır, yoksa boğazı kurur paşanın.’’ yorumu dikkat çekti.

featured

Sosyal medyada ‘’bu kadar da olmaz’’ denilen ne varsa her geçen gün karşımıza çıkıyor… Bir kadın, çektiği video ile oğlu Hıfzı Berkay’ın beslenme çantasını hazırladığı anları paylaştı.

Balık, kuru soğan, şalgam, limon ve birkaç yıldır bekleyen, evde kimsenin yemediği sarı leblebiyi oğlunun beslenme çantasına koydu.

O anları paylaşan kadının videosuna binlerce beğeni ve yorum geldi. Bazı kullanıcılar kadına tepki gösterirken bazıları ise videonun kurgudan ibaret olduğunu söyledi.

İşte beslenme çantası hazırlayan annenin videosuna gelen yorumlardan bazıları;

5 yaşındaki anaokulu öğrencisi çocuğuna beslenme çantası hazırlayan annenin videosu. artık günümüz anneleri de bi acayip

o limon ve leblebinin yanına bi tutam siyanür neden koymadı çok merak ettim. zira çocuğundan nefret ettiğini daha net vurgulamış olurdu. hıfzı mıydı neydi yazık oğlana.

rakinin eksik oldugu beslenme cantasi.

paşa’ya bak vücutçu yalvaç’tan daha iyi besleniyor.

tweetin altı, videonun günümüz anneleri ile dalga geçen troll bir video olduğunu anlamayan yorumlar ile dolu. bakalım sözlüğün zeka seviyesi, twitter kitlesinden ne kadar farklı.

umarım hıfzı berkay’ın cebine bi 35’lik rakı parası koymayı da unutmamıştır, yoksa boğazı kurur paşanın.

beslenme cantasindaki o cig sogan ve salgam ile cocuk artik dogustan turkucu oldugunu iddia edebilir. yazik etrafindaki cocuklar ne cekiyodur o kokudan…

paşayı bol bol geğirirken hayal edebiliyorum, soğan balık ve şalgam kokusuyla anaokulunun havasını mistik bir uzakdoğu ezgisi gibi değiştirecek.

hadi o kocaman soğanı, kavanozdaki şalgamı geçtim de bi kaç sene önceki kimsenin yemediği sarı leblebi ve kurumuş içi geçmiş limonu o ‘paşa’nın beslenmesine nasıl koyabildi? aklım ermedi. gerçek olmadığını düşünüyorum, muhtemelen parodi hesap.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir