Beşiktaş’ta Sergen Yalçın depremi! Rıdvan Dilmen açıkladı

featured

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Sergen Yalçın, siyah-beyazlı yönetim ile anlaşamadı.

Sözleşmesi sona eren ve haftalardır Beşiktaş yönetimi ile yeni kontrat konusunda görüşmeleri yapan Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanmadığını Rıdvan Dilmen duyurdu.

“Yoruldum, çalışmayı düşünmüyorum”

Dilmen Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Yalçın’ın takım çalıştırmayacağını söylediğini belirterek şunları kaydetti:

“Haber sitelerini okuyunca şok oldum! Sergen Yalçın, Beşiktaş yönetiminin tüm tekliflerine rağmen ‘Yoruldum! Çalışmayı düşünmüyorum! Yarın son kez görüşülecek’ yazıyor! Hemen Sergen Yalçın hocamızı (kardeşimi) aradım! Haftada birkaç kez görüşüyordum! Süreç uzadıkça her gün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, ‘Yazabilirsin hocam’ dedi. ‘Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım’ dedi!

“Kararının kesin olduğunu hissettim”

Ben yine de; Beşiktaş Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! Beşiktaş – Sergen Yalçın kopması beni Fenerbahçeli bir futbol adamı olarak üzdü!! Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir