Beşiktaş – Fenerbahçe maçında Jorge Jesus’un o hamlesi çok konuşuldu! Beşiktaş kulübesine kadar gitti ve…

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sahne oldu. Vodafone Park'ta her iki takımın da mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmanın 32. dakikasında ilginç bir an yaşandı. Sarı - lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, Beşiktaşlı Jackson Muleka'yı kaldırmak için siyah - beyazlıların yedek kulübesinin içine kadar girdi.

featured

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Oldukça tempolu oynanan müsabakanın ilk yarısında iki takım da büyük bir mücadele sergilerken, bir pozsiyon sonrasında ilginç anlar yaşandı.

JORGE JESUS RAKİP KULÜBEYE GİTTİ

Vodafone Park’ta oynanan maçın 32. dakikasında Beşiktaş bir kontraatak fırsatı yakaladı.

MULEKA YERDE KALDI

Sağ kanatta topla buluşan Jackson Muleka, Fenerbahçeli Attila Szalai ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve takımının yedek kulübesine kadar yerde sürüklendi.

SZALAI BAŞINDA BEKLEDİ

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan’ın faul düdüğünü çalmasının ardından Szalai, siyah – beyazlı kulübeye gitti ve oyuncudan özür dileyerek başında bekledi.

JESUS, KULÜBEYE KADAR GİTTTİ

O sırada Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da Beşiktaş kulübesinin içine kadar girerek Jackson Muleka’yı kaldırmak istedi. Portekizli çalıştırıcının bu hamlesi, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Beşiktaş Fenerbahçe maçında Crespo’dan olay hareket! Taraftar ayaklandı

Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesi taraftarları çıldırttı! Mert Hakan’dan şok eden hareket

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir