Beşiktaş’a son darbe Konya’dan! Ligi 3. bitirdi

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, 78 puanla ligi üçüncü sırada tamamladı.

featured

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor’u ağırladı.

Altı gole sahne olan nefis düelloda puanlar paylaşıldı ve mücadele 3-3 sona erdi. Beşiktaş bu sonuçla ligi 78 puanla üçüncü tamamladı ve Fenerbahçe’yi geçme şansını kaybetti. Ev sahibi ekipte Gedson, Muleka ve Tayfur Bingöl fileleri havalandırdı. Konyaspor’da ise Oğulcan Ülgün, Mahir Emreli ve Pozuelo gol sevinci yaşadı.

Bu sonuçla Beşiktaş 78 puanla ligi üçüncü sırada tamamladı. Konyaspor ise 51 puanla kendisine sekizinci sırada yer buldu.

ATIBA’YA VEDA

Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek olan Atiba Hutchinson’a karşılaşma öncesinde veda edildi. Siyah-beyazlı ekiple son maçına çıkacak olan tecrübeli futbolcu için saha içinde “Ayrılıklar da sevdaya dahil” pankartı açıldı.

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson’a plaket verdi.

Tecrübeli futbolcu, Konyaspor maçıyla birlikte siyah-beyazlı formayla son maçına çıkarken başkan Ahmet Nur Çebi, Kanadalı orta saha oyuncusuna teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Kanadalı orta saha sonrasında tek tek tribünlere davet edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir