Wout Weghorst Beşiktaş için İstanbul’a geldi! İşte ilk görüntüler

Transferde fırtına gibi esen Beşiktaş, Hollandalı golcü Wout Weghorst'u da İstanbul'a getirdi.

featured

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Wout Weghorst, İstanbula ayak bastı.

İngiltere ekibi Burnley’de forma giyen 29 yaşındaki Hollandalı santrfor, Beşiktaş için İstanbul’a geldi. Almanya’dan kalkan özel uçakla saat 23.50’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaşan Weghorst, siyah-beyazlı yetkililerle birlikte kendisi için ayarlanan araç ile havalimanından ayrıldı.

YARIN SÖZLEŞME İMZALAMASI BEKLENİYOR

Hollandalı futbolcunun sözleşmesindeki son detayları görüştükten sonra sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından da resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Weghorst, sözleşmeyi imzaladıktan sonra siyah-beyazlı ekibin Avusturya’daki kampına katılacak.

“BURADA OLMAK ÇOK GÜZEL”

Terminal çıkışında taraftarların karşılaması sonrasında şaşkınlığını gizleyemeyen Weghorst, burada yaptığı kısa açıklamada “Burada olmak çok güzel. Biliyorum çok uzun süredir bekliyorlardı. Biraz zaman aldı ama gerçekten çok güzel burada olmak” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı yetkililerin karşıladığı Weghorst, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrollerinin ardından statta tanıtım filmi çekilecek olan golcü futbolcu, takımın Avusturya kampına ise daha sonra katılacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir