Beşiktaş, Sergen Yalçın’la anlaşma sağladığını resmen duyurdu: “#10unYeriBurası”

featured

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Sergen Yalçın, siyah-beyazlı yönetim ile anlaşamamış; sözleşmesi sona eren ve haftalardır Beşiktaş yönetimi ile yeni kontrat konusunda görüşmeleri yapan Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanmadığını Rıdvan Dilmen duyurmuştu.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın depremi! Rıdvan Dilmen açıkladı

Taraftarlar evine gitti

Bu gelişmelerin ardından bir grup Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın’ın Etiler’de bulunan evinin önüne giderek kendisine destek verdi ve sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, Sergen Yalçın’dan göreve devam etmesini istediklerini belirtti.

çArşı Sergen Yalçın’a karşı mı? Beşiktaş taraftar grubu çArşı’dan zehir zemberek açıklama…

Beşiktaş’ta 2. Sergen Yalçın dönemi başlıyor. Siyah-beyazlılarla 1.5 senelik sözleşme imzalayan ve bu süre zarfında Süper Lig ile Türkiye Kupası kazanan Sergen Yalçın’ın sözleşmesi bitmiş ve kulüple olan görüşmeler tıkanmıştı. Uzun uğraşlar sonucunda siyah-beyazlı yönetim, başarılı hocayı ikna etmeyi başardı.

Zafer Algöz ve Eypio devreye girdi

Beşiktaşlı kimliğiyle ve Sergen Yalçın’a yakınlığıyla tanınan sanatçı Zafer Algöz ve Eypio, yaptıkları paylaşımlarla Beşiktaşlıları heyecanlandırdı.

Zafer Algöz ve Eypio’dan Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıran paylaşımlar! Sergen Yalçın düğümü çözülüyor…

İki taraf da anlaşmaya vardı

Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın, Emre Kocadağ’ın evinde bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonucunda iki taraf da anlaşmaya vardı. Buna göre Sergen Yalçın, 1 yıl daha Beşiktaş’ın hocası olacak. Anlaşmanın hemen ardından açıklamada bulunan başkan Ahmet Nur Çebi, “Hayırlı olsun. İşimizi bitirdik, hayırlısıyla yola devam edeceğiz” dedi.

Sosyal medyadan duyurdular

Beşiktaş sosyal medya hesabından, “10’un yeri burası” notuyla bir paylaşım yaparak Sergen Yalçın’ın yeni sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir