Beşiktaş’ta Dele Alli yerine Oscar Gloukh mu geliyor?

Devre arası transfer sezonunu Vincent Aboubakar ile açan siyah beyazlı ekip, takımın süper yıldızının yerine; Monaco, Tottenham ve Barcelona'nın da peşinden koştuğu ve 'Wonderkid' olarak adlandırılan Oscar Gloukh için resmi teklifte bulundu.

featured

Şenol Güneş yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’ne konuk olan Beşiktaş, Başkent ekibine penaltılarda 4-3 mağlup olarak kupaya veda etmişti. Devre arası transfer sezonunu Vincent Aboubakar ile açan siyah beyazlı ekip, takımın süper yıldızının yerine, Monaco, Tottenham ve Barcelona’nın da peşinden koştuğu ve ‘Wonderkid’ olarak adlandırılan genç isim için resmi teklifte bulundu. İşte son dakika haberinin tüm detayları…

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda MKE Ankaragücü’ne konuk olan Beşiktaş, zorlu maçtan mağlup ayrılarak kupaya veda etmişti.

Bu sezon Valerien Ismael’le alınan art arda kötü sonuçların ardından takımın başına geçen Şenol Güneş, siyah beyazlı ekibin başında çıktığı toplamda 9 maçta; 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

SİFTAH ABOUBAKAR’LA GELDİ

Beşiktaş, eski futbolcusu Vincent Aboubakar ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Siyah beyazlılar, Kamerunlu golcüye 1.1 milyon Euro imza parası, bu sezon için 1.5 milyon Euro, kalan 2 sezon için ise yıllık 3.1 milyon Euro yıllık maaş ödeyecek.

Ayrıca Kara Kartal, yıldız golcüye müsabaka türüne göre maç başı 12 bin Euro ücret ödemesi gerçekleştirecek.

DELE ALLI’YE VEDA

Yenildikleri MKE Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, takımın yıldız ismi Dele Alli hakkında çarpıcı açıklamalar yaparak ayrılık sinyallerini vermişti.

Güneş açıklamasında, ‘Şu anki durumu, takım bütünlüğü içinde beklentilerimizi karşılamadı, değerlendireceğiz. Dele Alli’nin şu an oynamayı hak edecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuyu göndermek başka bir şey ve buranın konusu değil. Dele Alli iyi, kariyerli bir oyuncu. Onun takıma katkı yapmasını bekliyoruz ama şu an katkı veremeyeceğini düşünüyoruz. Kendisi ve kulüple değerlendireceğiz.’ şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Beşiktaş, bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Dele Alli ile yollarını ayırmaya çalışırken yerine gelecek isim belli oldu.

Siyah beyazlı ekip, Maccabi Tel Aviv forması giyen ve gelecek vadeden 18 yaşındaki Oscar Gloukh için resmi teklif yaptı.

Beşiktaş’ın, 18 yaşındaki oyuncu için teklif ettiği rakamın 5 milyon euro olduğu aktarıldı. Kara Kartal ile Maccabi Tel Aviv arasındaki transfer için görüşmeler devam ederken, genç isim için Monaco, Tottenham ve Barcelona gibi Avrupa devlerinin de devrede olduğu iddia ediliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir