Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlardan Cristiano Ronaldo'ya çağrı: ‘Come to Türkiye’

Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaşlı taraftarlardan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya çağrı yapıldı. Manchester United’da deprem etkisi yaratan açıklamalarının ardından kulüple köprüleri atan ve ocak ayında takımdan ayrılması beklenen dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo’ya Süper Lig’in 2 dev kulübünün taraftarından yoğun pres var.

featured

Cristiano Ronaldo, Piers Morgan’a verdiği röportajla Manchester United’da deprem etkisi yaratırken İngiliz ekibi ile köprüleri atan Portekizli futbolcu dün de sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

ERİK TEN HAG SİLDİ

“M.United yeni doğan kızımın hastalığına inanmadı” ve “Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor” diyerek kulübü bombalamaya devam eden ve teknik direktör Erik ten Hag’ın da artık onu takımda görmek istmediğini yönetime ilettiği yıldız futbolcunun devre arası takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MESAJ YAĞMURUNA TUTULDU

Bu çıkışının ardından Cristiano Ronaldo’nun yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken dün hem Fenerbahçeli hem de Beşiktaşlı taraftarlar yıldız oyuncuya sosyal medyadan ‘Come to Beşiktaş’ ve ‘Come to Fenerbahçe’ mesajlarıyla kendi takımlarını tercih etmesi için çağrı yaptı.

FERNANDES’TEN RONALDO’YA BUZ GİBİ KARŞILAMA

Manchester United ile ilgili olay röportajının ardından Cristiano Ronaldo milli takımda da buz gibi karşılandı. United’dan takım arkadaşı ve vatandaşı olan Bruno Fernandes’in milli takım kampında Ronaldo ile tokalaşmaması dikkat çekti. İkilinin soğuk diyaloğu kısa sürede sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

JOAO MARİO’DAN ‘ŞAKAYDI’ AÇIKLAMASI

Portekizli Milli oyuncu Joao Mario bu anlar için ‘şakaydı’ derken Fernandes, kampa en son gelenlerden biriydi. Cristiano, ‘’Tekneyle mi geldiniz?’ dedi. Aralarında bir problem yok” açıklamasını yaptı.

CR7’YE BiR TEPKi DE CANCELO’DAN

Bruno Fernandes’in şok tavrının ardından Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampında el şakası yaptığı Cancelo’dan beklemediği bir tepki aldı. Rahatsız olan Cancelo, Ronaldo’yu iterek tepkisini gösterirken o anlar hem dünya basınında hem de sosyal medyada gündem oldu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir