Süleyman Seba ve Şeref Bey’in takımı Beşiktaş’ta şok! Devlet Bahçeli bıraktı, Pervin Buldan sahiplendi

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş üyeliğinden istifa etmesinin ardından ''Ben Beşiktaşlıyım...'' mesajını paylaştı.

featured

Fenerbahçe-Konyaspor maçında yükselen ‘Hükümet istifa’ tezahüratlarından sonra MHP lideri Devlet Bahçeli, tüm kulüp başkanlarına müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması konusunda acil çağrıda bulundu.

DEVLET BAHÇELİ ÜYELİKTEN İSTİFA ETTİ

Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer olaylar yaşanması sonrası Bahçeli, taraftarı olduğu Beşiktaş kulübü üyeliğinden istifa etti.

MHP’Lİ İSİMLER PEŞ PEŞE ÜYELİĞİNİ SONLANDIRDI

Bahçeli’nin istifa kararı sonrası MHP’li isimler de Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık ve yeni kaos oyunlarına alet olma hali Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır. Bende Beşiktaş JK üyeliğinden an itibariyle çekiliyorum” diyerek istifa ettiğini duyurdu.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ise istifa kararını “Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi kapsayan depremler sebebiyle 44 bin 374 vatandaşımızın şehit olduğu ve onbinlerce vatandaşımızın yaralandığı büyük afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik ederek; Devletimizin aleyhine bazı eylemlerin planlı bir şekilde yapılması sonucu Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli Beyfendinin almış olduğu Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılma kararına binaen ben de Beşiktaş JK üyeliğimden bugün itibariyle ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum” sözleri ile açıkladı.

 

PERVİN BULDAN BEŞİKTAŞLI OLDU

Bahçeli’nin ses getiren çıkışı ve istifa kararının ardından HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ben Beşiktaşlıyım…” ifadelerini kullandı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir