Jeremy Meeks’e özenen Berksan, yaptırdığı estetiklerle tanınmayacak hale geldi

Ünlü şarkıcı Berksan, Fransız askısı modasına uyarak yüzüne işlem yaptırdı. Ünlü şarkıcının estetik sonrası fotoğrafları ise takipçilerini korkuttu.

berksan

Seda Sayan, Songül Karlı ve Serap Paköz’ün ardından şarkıcı Hande Yener (49) ve yakın arkadaşı Berksan da (42) “Fransız Askısı” adı verilen yöntemle yüzünü gerdirdi. Berksan, göz, kaş kaldırma, çene ve boyun estetiği de yaptırdı.

Ameliyatsız yüz germe operasyonunun gerçekleştirilme anını ikili, Instagram’dan yayınladı. Yener ile Berksan’ın bu gönderileri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kullanıcılar, ünlü isme, “O ne ya! İhtiyacınız yoktu.” ve “İzlerken benim canım yandı.” şeklinde yorumlar yaptı.

https://youtu.be/AQjgkYbav5A

 

“YENİ YÜZÜMDE JEREMY MEEKS’İ ÖRNEK ALDI”

Değişimiyle şaşırtan ünlü şarkıcının ameliyat sonrası ilk fotoğrafları da Selim Akar tarafından estetik merkezinde çekildi.

Gelen eleştirilerin ardından Berksan, “Doktorum yeni yüzümde Jeremy Meeks’i örnek aldığını söyledi. Sosyal medyada çok benzeten olmuş, Fransız askısı ameliyatını eleştirenlere, tüm erkeklere tavsiye ediyorum. Gerekiyorsa yaptırsınlar.” şeklinde konuştu.

“Z KUŞAĞI KULÜBÜNE HOŞ GELDİN”

Geçtiğimiz günlerde aynı uygulamayı yaptıran Hande Yener de yakın arkadaşına, “Z kuşağı kulübüne hoş geldin Berksan…” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir