Adana Kozan’da Bergen filmi sinemadan çekildi! Halis Serbest, yapımcıları tehdit mi etti?

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Bergen filminin Adana-Kozan’da gösterimden kaldırıldığını öne sürdü. Candaş Tolga Işık, “Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi” iddiasında da bulundu.  Kaynak: Bergen filmi Kozan’da gösterimden kaldırıldı: Yerel yöneticiler tehdit mi edildi?

featured

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolde oynadığı “Bergen” filmi bugün vizyona girdi.

‘Acıların kadını’ olarak bilinen Bergen, Adana Pozantı’da 14 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak, 30 yaşında öldürülmüştü.

Geçtiğimiz gün, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında hayatını kaybeden Bergen hakkında ağza alınmayacak sözler söyleyen Halis Serbest ise Adana Kozan’da yaşamaya devam ediyor.

KOZAN’DA NELER OLDU?

Gazeteci Candaş Tolda Işık ise resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan film ile alakalı bir paylaşımda bulundu.

Işık, Kozan’da filmin aniden gösterimden kaldırıldığını açıklarken şu iddiaları dile getirdi:

“8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Kozan’da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul’daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor.

Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı aradım ve “1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?” diye sordum. “Öyle uygun görüldü” dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi”

İşte o paylaşımlar:

https://twitter.com/ctisik/status/1499812009373847558?s=20&t=vOW3VVyNo49NsHHzlTGUUA

Bergen’i öldüren Halis Serbest’ten zehir zemberek sözler: “Benim iznim olmadan kimse Bergen filmini çekemez”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir