Bergen Amazon Prime’da ne zaman yayınlanacak?

Son zamanların en çok izlenen filmlerinden Bergen'in dijitalde yayınlanacağı platform belli oldu. Bergen Amazon Prime Video'da 7 Ekim'den itibaren izlenebilecek.

featured

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını ise Mine Şengöz’ün üstlendiği filmde, Bergen’i canlandıran ve tüm şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran rol aldı.

Bergen, 7 Ekim 2022 itibariyle Amazon Prime Video’da seyirci karşısına çıkacak.

4 Mart 2022’de vizyona giren “Bergen”, toplamda 5 milyon 484 bin 798 seyirci tarafından izlendi.

BERGEN FİLMİ KONUSU NEDİR?

“Acıların Kadını” olarak anılmakta olan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in acı dolu hayatı filmde beyaz perdeye aktarılacak.

Bergen, 16 Temmuz 1959’da Mersin’de dünyaya gelmişti. Sahne adını, Norveç’in “Bergen” şehrinden etkilendiği için Bergen olarak belirleyen sanatçı, geride unutulmaz şarkılar bırakmıştır.

BERGEN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in acı dolu hayatının konu alınacağı filmde Bergen’i Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde, aynı zamanda Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi ünlü oyuncular yer alacak.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminden servet kazandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir