Beren Saat’ten Sezen Aksu’yu eleştiren Erdoğan’a: “Siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm”

Şarkısında dini değerlere hakaret eden Sezen Aksu'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmişti. Erdoğan'ın sözleri sonrası Beren Saat'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Cuma günü namazdan sonra camii içinde cemaate kısa bir konuşma yaparak isim vermeden Sezen Aksu‘yu eleştirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Hazreti Adem ve Hazreti Havva’ya hakaret olarak nitelendirilen şarkısı sözlerinin kabul edilemeyeceğini ifade eden Erdoğan, “Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir” dedi.

Erdoğan’dan Sezen Aksu çıkışı: “O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir”

BEREN SAAT’TEN PAYLAŞIM GELDİ

Oyuncu Beren sosyal medya hesabından Sezen Aksu ile ilgili paylaşıma yer verdi. Saat, “Halkla şiirler okuyup, şarkılar söyleyerek, duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan’ın bugün “dilini koparırız” demesine inanmak istemiyorum. Hatırla Sevgili dizisinde oynadığımızda hepimiz çokgençtik ve o dizide Recep Tayyip Erdoğan adlı genç iyi şiir okumasıyla öne çıkan bölümlük karakterdi hikayemizde. Ben siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm bugüne kadar. Canımız Sezen Aksu’yu susturmanın hepimizin ezbere eşlik edeceği yüzlerce şarkısını, sonraki kuşaklara aktarmamıza engel olmayacağını çok iyi bildiğini tahmin ediyorum. Seni seviyoruz Sezen.” sözlerine yer verdi.

sezen aksu

Sezen Aksu sessizliğini bozdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Avcı’ şarkısıyla cevap verdi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir