Benan Kocadereli’den duygusal Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı: “Evlatlarımın babası…”

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Ece Erken'in "Kocamın katilleri bulun" diyerek yaptığı paylaşımların ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den de ilk paylaşım geldi.

featured

İstanbul Yeşilköy’de sahibi olduğu Cundalı Balıkçısında öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 65 bin lira anlaşmazlık nedeniyle vurulduğu belirlendi. Suphi Malgaz ve Gökhan Karakan arasında bir gayrimenkul satışı nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Taraflar 65 bin lira üzerinde anlaştı. Suphi Malgaz bu parayı avukatı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ndan belge imzalayarak almalarını istedi.

İNFAZ TİMİ ARANIYOR

Gökhan Karakan “Abilerim” dediği Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge’yi para almaya gönderdi. Çıkan tartışmada da Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü. Tetiği Kadir Yasak’ın çektiği saptandı. Polis, Gökhan Karakan ile Uğur Can Bilge’yi gözaltına aldı. Aranan 4 kişiden Kadir Yasak ile Ali Yasak kardeşlerin ‘Drej Ali’ lakaplı Ali Yasak’ın yeğenleri olduğu öğrenildi.

Eşini toprağa veren Ece Erken Drej Ali’yi işaret etti, Emniyet’e seslendi: “Katil Kadir Yasak’ı bulun”

DÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İstanbul’dan memleketi Rize Fındıklı’ya getirilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün toprağa verildi. Eşi sunucu Ece Erken tabuta kapanıp ağladı. Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli de cenaze törenindeydi. Kocadereli, törenin ardından gece geç saatlerde Instagram hesabından paylaşım yaptı.

benan kocadereli

“EVLATLARIMIN BABASI NURLAR İÇİNDE UYUSUN”

İki çocuğunun babasına son vazifesini yaptığını söyleyen Benan Kocadereli, “Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun. Bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran dostlarım, arkadaşlarım ve ayrıca buradan mesaj atan yüzlerce iyi kalpli hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir