‘Ben erkeğim evde kadın istiyorum’ diyen adamın sözleri sosyal medyada tepki topladı

'Ben erkeğim evde kadın istiyorum' diyen adamın videosu sosyal medyada kısa sürede linç yağmuruna tutuldu. Çektiği videoda kadınlar hakkında düşüncelerini paylaşan adamın sözleri pek yenilir yutulur cinsten değil. İşte kadınlar tarafından linç yiyen video...

featured

Çektiği video ile ‘ben erkeğim evde kadın istiyorum’ diyen adam sosyal medyada gündem oldu. Kadınlar hakkında ilginç söylemlerde bulunan vatandaş kısa sürede sosyal medya gündemine oturmayı başardı.

 

Özellikle kadınlar tarafından linç yiyen adamın sözleri pek yenilir yutulur cinsten değil. Tepki çeken videoda “yapamıyorsan boşanırsın, evde 80 kedi besleyip, her akşam iş arkadaşlarından biri gelir” sözlerinde bulunan adam sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Kadınlar hakkında ağır sözlerde bulunan adamın videosuna gelen yorumlar şu şekilde:

bunlardan çok var sinir bozucu görünüyorlar ama aslında üzücü bir komiklikleri var.

tahminimce sosyal hayatında kadınlarla düzgün iletişim kuramayan, muhtemelen de hâlâ bakir -tercihen değil- bir gariban incel’in sızlanmaları.

şahsın zavallılığı, kadının yaşadığı cinselliği ifade ediş tarzı ve beta denen siksok kelimeyi kullanışından belli.

üzgünüm incel amca ama kendisine saygısı olan herhangi bir kadının seninle işi olmaz. bazı insanlar yalnızlığa mahkumdur işte.

kendine saygısı olan bir kadın bu adamı ve öğretilerini takip eden kitleyi ciddiye almaz.

işin sonunda beyfendi kendini alfa ilan etmiş , sayın beyfendi hanımın dışarı çıktığında fikri değişiyorsa sen alfa değilsin sadece günyüzü görmemiş bir kadını kandırmak bu .

kendisine azıcık saygısı olan hiçbir kadının bu gibi bir insanla işi olmaz. hem terbiyesiz, hem eğitimsiz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir