Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor? Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam, nihayet seyircisiyle buluştu. Oktay Kaynarca’nın başrol oynadığı dizi ile ilgili birçok detay merak konusu oldu. Bunlardan, ‘’Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor? Ben Bu Cihana Sığmazam uyarlama mı? Ben Bu Cihana Sığmazam hangi kitaptan uyarlama?’’ gibi bazı sorular sosyal medyada gündem oldu. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu…

featured

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği, proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor? Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm detaylar…

Atv’nin merakla beklenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümü ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor. Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği dizi aksiyon ve macera sever izleyici kitlesine hitap edecek.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri Binbir Gece Masallarının başkentinde gerçekleştirildi. Dizi ekibi İstanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurtdışında geçen bölümlerini çekmek için İpek Yolu’nun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gitti.

Özbekistan çekimlerinden sonra İstanbul’a dönecek olan ekip çekimlere devam edecek. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri İstanbul’da Beşiktaş ve Galata gibi yerlerde yapıldı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar.

Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir.

Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir