Behzat Ç. ne zaman başlayacak? Behzat Ç. nerede, hangi kanalda yayınlanacak? İşte oyuncuları…

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından Behzat Ç., 3. kez ekranlara geri dönecek. Dizide Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu, müjdeli haberi verdi. Peki, Behzat Ç. ne zaman başlayacak? Behzat Ç. nerede, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

featured

Behzat Ç. geri dönüyor… 2010-2013 ve 2019 olmak üzere 4 sezon izleyici ile buluşan fenomen dizi ile ilgili beklenen haber geldi ve gözler yeni sezon tarihine çevrilid. İşte Behzat Ç.’nin yeni sezonuna ilişkin bilgiler…

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU: BİZİ İKNA ETMEK ZOR DEĞİL!

Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada yeni sezon müjdesini duyurdu. Behzat Ç.’nin aynı kadroyla devam edeceğini belirten ünlü oyuncu, ” Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir” dedi.

BEHZAT Ç. NEREDE YAYINLANACAK?

Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV’de yayınlanmıştı. Ekrandan kaldırılan dizi 2019 yılında da BluTV’de yeni sezonuyla seyirciyle buluşmuştu. Fenomen dizinin yeni bölümleri de yine Blu TV’de yayınlanacak.

BEHZAT Ç DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Behzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi’nden mezun olmuş, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hep başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Emre Selim ve Cevdet ile beraber Ankara’da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir