Bebeğini düşüren Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldı mı? Şeyma Subaşı arkadaşlarıyla plaj keyfinde…

featured

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla düğünü ertelediklerini duyuran ve bebeğini düşüren Şeyma Subaşı, İspanya’nın gözde tatil beldesi Ibiza’daki tatilini sürdürüyor.

Ayrıldılar mı?

Arkadaşlarıyla plajda objektiflere takılan Subaşı’nın yanında Mohammed Alsaloussi yoktu.

Şeyma Subaşı’nın elinden telefon düşmezken, fenomenin yüzündeki ciddi ifade de gözden kaçmadı.

Subaşı’nın, yanında Mısırlı milyarder sevgilisinin olmaması ve parmağına tektaşını takmaması ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

Subaşı, yürürken sık sık cep telefonuyla ilgilendi. Bikinisinin üzerine bir tunik giyen Subaşı, güneşten korunmak için de bir şapka tercih etti.

İki gün önce hamile olduğunu duyuran Subaşı’dan üzücü haber gelmişti. Bebeğini kaybettiğini açıklayan Subaşı, “Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim.” demişti.

Dün Mısırlı milyarder sevgilisinden hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı, bugün bebeğini düşürdü

Subaşı, hamilelik iddiaları sonrasında, “Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım.” ifadelerini kullanmıştı.

“Evlenmeden olmaz” diyen Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı!

Subaşı’nın kısa bir süre sonra paylaşımını sosyal medya hesabından silmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir