“Bazlama surat” davasını kaybeden Alp Kılınç’tan Hande Erçel’e şok sözler!

featured

Hande Erçel, sosyal medyada fotoğrafına “Bazlama surat” yorumu yapan fenomen Lütfü Alp Kılınç hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu, Kılınç’ın fiziksel özellikleriyle dalga geçtiğini belirterek, cezalandırılmasını talep etmişti. Suç duyurusunun ardından Kılınç hakkında ‘hakaret’ suçundan açılan dava önceki günlerde karara bağlandı.

Hande Erçel ve Ece Erken’le davalık olan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yine kaşınıyor! Bu kez karşısına Bülent Ersoy’u aldı…

15 bin tl’lik dava!

Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada mahkeme, ‘hakaret’ suçundan sosyal medya fenomenine 109 gün adli para cezası vermişti. Ceza günlüğü 20 TL’den 2 bin 180 TL’ye çevrilmişti.

Bin lira tazminat ödeyecek

Bu kararın ardından Hande Erçel, Kılınç’a 15 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Alp Kılınç’ın Hande Erçel’e bin lira tazminat ödemesine karar verdi.

“Sayemde bişektomi yaptırdın”

Erçel’in açtığı davayı kaybeden Kılınç, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile ünlü oyuncuyu bir kez daha kızdıracak.

Dava haberinin bir fotoğrafını yayınlayan fenomen, oyuncuyu hedef alarak “Sayemde bişektomi (yanak estetiği) yaptırdın bugünkü eserini bana borçlusun 1000 TL’de başımın gözümün sadakası olsun” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir