Bayram tatili 9 gün olur mu? Bayram tatili kaç gün olacak? Yarın Kabine’de görüşülecek…

Ramazan-ı Şerif’in son günlerinin yaklaşmasıyla birlikte gözler bayama çevrildi. Birçok vatandaşın gözü kulağı; yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. Kabine toplantısı sonrası konuşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Bayram tatili 9 gün olur mu? Bayram tatili kaç gün olacak?’’ sorularını yanıtlamış olacak…

featured

Kabine toplantısı 25 Nisan Pazartesi günü Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak. Ramazan ayının son günlerinin gelmesiyle birlikte bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı toplantı sonunda netlik kazanacak.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

NTV’de yer alan habere göre, Ramazan Bayramı yaklaşırken en çok merak edilen konulardan biri olan bayram tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı kararının da toplantıda alınması bekleniyor.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir