Müge Anlı’da aranıyordu! Hemşire Batuhan Yiğit hakkında flaş iddia: “Mektubu zorla yazdırdılar”

featured

Denizli’de 23 yaşındaki Batuhan Yiğit, 6 gün önce ailesine “Arkadaşlarıma gidiyorum” diyerek evden ayrıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden mezun olan ve kısa süre önce İstanbul’a ataması yapılan Batuhan Yiğit’e ulaşamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu.

KORKUNÇ HALDE BULUNDU

6 gün boyunca arama çalışmalarını sürdüren aile, Motosikletli Polis Timleri ile beraber kayıp oğullarını Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Atatürk Ormanının içerisinden geçen dere yatağında boğazı kesilmiş halde ölü buldu.

 

“ÖLÜMÜMDEN HİÇ KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR”

Yapılan araştırmada genç hemşirenin çantasından “Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir” yazılı not çıktı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından yapılan otopsi de, B.Y’nin ölümünce şüpheli bir duruma rastlanılamadığı ve genç sağlıkçının intihar ettiğinin kesinleştiği bildirildi.

Yiğit’in falçata ile boğazı ile bileğini kestiği, ancak bu kesiklerin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde olduğu, 23 yaşındaki hemşirenin uzun süre boyunca aşırı kan kaybetmiş olması sonucu hayatını kaybettiği raporda yer aldı.

BATUHAN HAKKINDA ŞOK İDDİA!

Hayatını kaybeden Batuhan hakkında arkadaşları şu ifadeleri kullandı: “Batuhan canına kıyamaz. Çünkü kendi elinin üzerinden damar yolu bile açtırmazdı. Yanında kesici bir alet taşımaz, bir insanın yanında neden falçata taşısın. İntihar mektubunu ona zorla yazdırdılar, Batuhan öyle bir şey yapmadı. Burada bir ara yol çalışması vardı, kargolar gelmiyormuş. Tekin olmayan yerler var, oradan hayatta geçmezdi, korkurdı. Perişan olduk hepimiz….”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir