Batuhan Karacakaya’nın annesi Acun Ilıcalı’ya demediğini bırakmadı: Oğlumun hakkını yiyenler…

Survivor All Star'ı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya sözleriyle sosyal medyayı salladı. Oğlunun hakkının yendiğini iddia eden Gülhayat Karacakaya, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun." dedi.

featured

Survivor All Star’da üçüncü olan Batuhan Karacakaya’nın annesi oğlunun haksızlığa uğradığını iddia ederek Acun Ilıcalı’ya şok sözler söyledi.

ANNESİ SOSYAL MEDYADAN SAYDIRDI

Survivor All Star’da bu sezon şampiyonluğa fazlasıyla inanan ve son üçe kalarak hedefine emin adımlarla ilerleyen Batuhan Karacakaya, dün akşam ekranlara gelen bölümde büyük bir şok yaşadı. Final koltuğunu Nisa’ya kaptıran ve şampiyonluk hayalleri suya düşen Batuhan’ın annesinden sosyal medyayı sallayan bir paylaşım geldi.

Acun Ilıcalı dün Nisa ve Adem’in adını açıkladığı anda Batuhan’ın dünyası başına yıkıldı. Her anlamda büyük bir çöküş yaşadığı her halinden belli olan Batuhan Karacakaya’nın ailesi de çok büyük bir yıkım yaşadı. Batuhan’ın kardeşinden sonra annesi de paylaşımları ile sosyal medyada deprem etkisi yarattı. İşte o paylaşımlar…

Batuhan’ın annesi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Oğlumun Hakkını Yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak. ” ifadelerini kullandı.

Batuhan’ın kız kardeşi Melissa Karacakaya’da sosyal medya hesabından Nisa’nın finale kalmasına gönderme yapmış ve” keşke abim de bu kadar emek vermeseydi, yatsaydı” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir