Batuhan Karacakaya Netflix’i topa tuttu: “İzlerken utanıyorum, muhafazakar bir aileyim ben”

Survivor All Star kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya, bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündeme geldi.

Surivor 2021 Ünlüler kadrosunda yarışmış olan Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i Batuhan Karacakaya, yeniden Survivor yolculuğuna çıkacak. Daha önce Survivor yarışmacılarından İlayda Şeker, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimlerle adı anılan Karacakaya, adının adadaki yarışmacı kadınlarla anılmasından rahatsızlığını şu sözlerle dile getirerek, “Yarışmadaki herkes benim Bacım” sözleriyle konuşulmuştu.

“MUHAFAZAKAR BİR AİLEYİM BEN”

Karacakaya’nın katıldığı bir programda Netflix’i eleştirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. “Ben Netflix’te bir dizi izlerken, bir anda çok açık bir sahneyle karşılaşmaktan çekiniyorum, sıkılıyorum. Muhafazakar bir aileyim ben.
Batuhan Karacakaya

“ANNEMİN GÖRMESİNDEN GERİLİYORUM”

Ben salonda Netflix izlerken bir anda annem geçerken, bir anda saçma sapan böyle bir sahnenin olması ve benim de bunu izlememi görmesinden ben geriliyorum. Bazı diziler oluyor salonda rahat izleyemiyorum. Bu konuda RTÜK katı olmamalı ama cılkını çıkaranlar da var.” sözleriyle tartışma yarattı.
Batuhan Karacakaya

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sözleriyle sosyal medyada tartışma yaratan Batuhan Karacakaya’ya destek olanlar ve eleştirenler oldu. Kimi sosyal medya kullanıcısı “O zaman ailen Aşk-ı Memnu’da oynamayana nasıl izin verdi?” ya da “Bihter’le Behlül’ün yasak aşkını öğrendikten sonra Bülent’in devreler yanmış. Sonraki hayatında Matmazel iyice doldurmuş çocuğu” şeklinde yorumlar yapıldı.
Batuhan Karacakaya

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir