Batman’daki bir grup geri kafalı Hande Yener konseri için iptal çağrısı yaptı

Batman Petrolspor'un şampiyonluk kutlamaları için Batman Belediyesi ve Batman Valiliği'nin ortak düzenlediği şampiyonluk kutlamaları, bir grup geri kafalı tarafından hedef alındı. Kutlamalar kapsamında düzenlenecek Hande Yener konserinin iptal edilmesi istendi.

featured

Batman Petrolspor’un 3. Lig şampiyonu olarak 2. Lig’e yükselmesini kutlamak için yapılacak etkinliklerde Hande Yener’in konser verecek olması bir grup geri kafalının tepkisini çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de bulunan Batman Petrolspor’un ligi şampiyon olarak bitirmesi ve 2. Lig’e yükselmesi kentte çeşitli etkinliklerle kutlanırken, kutlamalar çerçevesinde Hande Yener’in vereceği konsere karşı Twitter’da kampanya başlatıldı.

 

8 Mayıs Pazar günü Batman Fuar Alanı’nda yapılacak olan konser öncesinde Twitter’da açılan “Konser İptal Edilsin” etiketi Twitter’ın Trend Topic listesine girerken, Hande Yener’i hedef alan ve hakaret içeren ifadeler de kullanıldı. Çok sayıda kullanıcı da aynı etiket altında konsere karşı çıkanları eleştirdi ve Yener’e destek verdi.

https://twitter.com/SelmanTrn72/status/1522675416657444868?s=20&t=A2JhAPtUe3XPnUO0A2X4xQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir