Başakşehir’de köpek vahşeti! Mehmet Şirin ve Enver Gündüz isimli esnaflar küçük çocuğu güçlükle kurtardı

Başakşehir'de sahipsiz bir köpeğin yolda yürüyen çocuğa aniden saldırdığı anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Çevrede bulunan Şirin ve Enver Gündüz isimli esnaflar, küçük çocuğu güçlükle kurtardı.

featured

Başakşehir’de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, sahipsiz bir köpek yolda yürüyen çocuğa aniden saldırdı.

Köpeğin saldırması ile neye uğradığını şaşıran çocuk kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Köpeğin çocuğa saldırdığını gören Mehmet Şirin ve Enver Gündüz isimli esnaflar hemen talihsiz çocuğun yardımına koştu. Çocuğu kurtarmak uzun süre uğraş veren Gündüz ve Şirin, çocuğu köpeğin ağzından alıp sürükleyerek dükkânın içerisine alabildi. Köpeği uzaklaştırmak için uzun süre çaba veren esnaflar yaşadıkları şoku uzun bir süre üzerlerinden atamadı.

Başakşehir’de yaşanan bu dehşet dolu anlar ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Ankara’da pitbull dehşeti! Köpek silah sayıldı, kızını korumak isteyen anne ağır yaralı

Görüntülerde çocuk yolda yürürken köpek aniden çocuğa saldırıyor. Çocuk kaçmaya çalışıyor ancak başaramıyor. Bu sırada iş yerinin önünde oturan esnaflar çocuğun yardımına koşuyor. Köpeğin ısırmaya çalıştığı çocuğu kurtarmak için büyük çaba sarf ediyor. Bu sırada esnaflardan biri çocuğu köpekten kurtararak çocuğu sürükleyerek iş yeri içerisine alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir