‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin fragmanı merhum sanatçının doğum gününde yayınlandı! Milyonlar ağladı…

4 Temmuz 2007’de geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Haziranda çekimlerine başlanan 'Barış Akarsu Merhaba' filminin ilk teaser afişi yayınlanmıştı. Sabırsızlıkla beklenen filmin ilk tanıtım fragmanı da Barış Akarsu’nun doğum günü olan 29 Haziran’da izleyiciyle buluştu. İşte 'Barış Akarsu Merhaba' ilk tanıtım fragmanı...

featured

“Islak Islak”, “Gözlerin” ve “Rüzgar” gibi parçalarla bir dönemin en sevilen isimlerinden biri haline gelen şarkıcı Barış Akarsu, geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 yılında hayatını kaybetmişti. Tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybeden Akarsu’nun ölümünün ardından tüm Türkiye yasa boğulmuştu.

Yıllar geçmesine rağmen hala geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcının hayatı yakın zamanda beyaz perdeye aktarılacak. Yapımcılığını Fikri Harika Prodüksiyon adına Özgür Tari’nin yaptığı ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminde 28 yaşında toprağa verilen Barış Akarsu’nun hayatını İsmail Ege Şaşmaz, kız arkadaşını ise Almila Ada oynayacak.

Yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturduğu filmin senaryosu ise Mert Dikmen ve Can Anar imzası taşıyor. Ebru Nil Aydın, Burak Satıbol, Metin Coşkun, Şafak Pekdemir ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimleri kadrosuna dahil eden yapımın müziklerini ise Mce Jingles ve Eser Taşkıran üstleniyor.

Sabırsızlıkla beklenen “Barış Akarsu Merhaba” filminin ilk teaser afişi yayınlandı. İşte hayranları heyecanlandıran o afiş:

“BARIŞ AKARSU’YA BENZİYORUM”

Daha önce ‘Güneşi Beklerken’, ‘Sen Çal Kapımı’ gibi yapımlarda yer almış olan başarılı oyuncu Şaşmaz, proje için heyecanlı olduğunu, hazırlık için eğitimler aldığını ifade etti.

Filmde şarkıcıyı oynayacak Şaşmaz, “Barış Akarsu’ya benziyorum, onun vefat ettiği yaştayım” açıklamasını yaptı.

Okul yıllarında Akarsu’nun şarkılarını söylediğini ve Barış Akarsu’ya benzetildiğini ifade eden Şaşmaz, proje için şöyle konuştu:

“Çok duygusal bir yerdeyim bu durumla ilgili çünkü Barış Akarsu’ya benziyorum da, ben evrene de bu mesajı vermiştim, onun şarkılarını çok seviyordum ve onları da söylüyordum zaten. Çok tuhaf oldu; onun vefat ettiği yaştayım, bu da ayrı bir anlam katıyor bana. O yüzden üstesinden gelmeye çalışacağım.”

FİLM İÇİN ŞAN VE GİTAR DERSLERİ ALIYORUM

Film için ayrıca şan ve gitar dersleri aldığını da aktaran oyuncu “Ben lisede de şarkı söylüyordum, şimdi ekstra şan dersi alıyorum, zaten daha da iyi olması ve bir nebze ona yakınlaşmak için ekstra gitar dersleri de alıyorum. Zaten sonuçta Barış Akarsu olmak demek saçları uzatmak demek. Barış’ın dövmesi yok. Barış Akarsu’nun hayatı önceden de film olacaktı, annesi vefat etmeden önce bu düşünülüyordu ama bugüne nasipmiş” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir