Balıkesir’de vahşi cinayet! Kader Kırık, boşanma aşamasında olduğu Cüneyt Kırık tarafından öldürüldü…

featured

Bandırma’nın Levent Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Kader Kırık, boşanma aşamasında olduğu kocası Cüneyt Kırık tarafından vahşice katledildi.

Kader Kırık, 1 yıl önce evlendiği Cüneyt Kırık’tan 5 ay önce boşanmak istedi. Bu süreçte ayrı evde yaşamaya başlayan Kader Kırık, Cüneyt Kırık hakkında uzaklaştırma ve koruma kararı aldırdı.

Kendini polise ihbar etti

İddiaya göre Cüneyt Kırık, barışmak istediği Kader Kırık ile konuşmak için evine gitti. Cüneyt Kırık ile barışma teklifini kabul etmeyen Kader Kırık arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek, kavgaya dönüşmesi üzerine Cüneyt Kırık, yanında getirdiği bıçakla Kader Kırık’ın boğazını kesti. Kader Kırık kanlar içinde yere yığılırken, Cüneyt Kırık ise polisi arayıp, kendisini ihbar etti.

Cüneyt Kırık tutuklandı

Eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Kader K’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ise Cüneyt Kırık’ı gözaltına aldı. Kader Kırık’ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cüneyt Kırık da ‘kasten öldürme’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir