Ajans’ın yalanı erken patladı! İmamoğlu’nun dün gece Balıkçı Kahraman’da olduğu kanıtlandı…

İstanbullular karla mücadele ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçı restoranında keyif yaptığı görüntüler sosyal medyayı ayaklandırdı. Görüntülerin 1 ay öncesine ait olduğu iddia edilirken sosyal medyadan paylaşılan bir ses kaydı, görüntülerin düne ait olduğunu doğruladı.

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından fonlanan bazı sosyal medya hesaplarının “İmamoğlu’nun dün gece gittiği Balıkçı Kahraman’ın kapalı olduğu” haberleri bizzat Balıkçı Kahraman tarafından yalanlandı.

İstanbul’da kar felaketi yaşanırken İBB’nin yetersiz çalışmaları sosyal medyada büyük tepki çekti. İstanbullular karla mücadele ederken kentin birçok noktasında mağdur olan vatandaşlar isyan etti. İstanbul’da vatandaşlar zor anlar yaşarken İmamoğlu’nun ise balıkçı restoranında dostlarıyla keyif yaptığı görüntüler ortalığı karıştırdı.

BALIKÇI KAHRAMAN KONUŞTU

Büyük tepki gören o görüntüler sonrası bir kesim görüntülerin 1 ay öncesine ait olduğunu iddia etti. Bu iddia sosyal medyada paylaşılan bir ses kaydı ile yalanlandı. Gündeme Dair Her Şey adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Sarıyer Rumeli Kavak’da bulunan Balıkçı Kahraman ile yapılan görüşmenin ses kaydı yer aldı.

GÖRÜNTÜLERİ DOĞRULADI

Balıkçı Kahraman İmamoğlu ile çekilen görüntülerin 24 Ocak 2022 tarihinde çekildiğini doğruladı.

İşte o ses kaydı:

İstanbullu cefada, İmamoğlu sefada! AKOM’da olması gereken İBB Başkanı rakı-balık sefasında çıktı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir