Bakkalda katledilen Şenay-Hasan Hüseyin Özkan çiftinin katili kim? Müge Anlı’da şok detaylar…

featured

İzmir’in Selçuk ilçesi Çamlık Mahallesi’ndeki marketlerinde katledilen Şenay – Hasan Hüseyin Özkan çiftinin katilini araştıran Müge Anlı son dakika bilgisini açıkladı. Çifte cinayeti JASAT devraldı.

İşlettikleri markette katledilen Şenay – Hasan Hüseyin çiftinin cenaze töreninde, yemeğini yediği içtiği ailenin tabutundan uzak duran Mehmet Kubilay Özel dikkat çekti.

Bir başka iddia da Mehmet Kubilay Özel’i tanıyan kişilerden geldi. Kazandığından çok daha fazla harcama yaptığı ileri sürülen Mehmet Kubilay Özel’in o kadar parayı nereden bulduğu soruldu. Konuyla ilgili gelişmeler 13 Eylül 2021 Pazartesi Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarında yer alacak.

İZMİR SELÇUK BAKKALCI CİNAYETİ OLAYI 

İzmir Selçuk, Çamlık Mahallesi’nde anayol üzerinde market dükkanı işleten Hasan Hüseyin Özkan ve Şenay Özkan çifti, gece geç saatlerde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. 2018 yılında yaşanan olayda bakkalcı çift başlarına tabancayla birer el ateş edilerek öldürüldü.

Olay, markete alışveriş için gelen bir müşterinin cesetleri görüp jandarmaya ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Özkan çiftini öldüren katil ya da katillerin, marketten bir şey almadıkları saptandı. Olayla ilgili olarak şu ana kadar yapılan incelemelerden herhangi bir sonuç elde edilemedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir