Çukurların ilçesi Bakırköy’de CHP’nin vatandaşa yeni sürprizi! Minik çamur deryaları…

Çukurlarıyla meşhur İstanbul Bakırköy'de bir sokakta, belediye tarafından altyapı bakım çalışması başlatıldı. Açılan çukurların üzeri çalışmanın sona ermesinin ardından toprakla kapatılarak bırakıldı.

featured

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çörekotu Sokağı’nda, Bakırköy Belediyesi tarafından altyapı bakım çalışması yapıldı. Çalışmaların yaklaşık 2 hafta önce bitmesine rağmen, kazı yapılan sokağın üzeri yalnızca toprakla kapatılarak bırakıldı.

HAFTALARDIR ÇAMUR İÇİNDE

Sokaktan sökülen kaldırım taşlarının yerleştirilmemesi üzerine söz konusu yol, yaklaşık 2 hafta önce çamur içinde kaldı. Sokağı kullanan otomobiller ve vatandaşlar, çamurlu ve bozuk yolda ilerlemekte güçlük çekti.

 

HER SOKAKTA YA BİR ÇUKUR YA ÇAMUR DERYASI

Bakırköy’ün her sokağında ya bir çukur ya da bir çamur deryası ile yaşamaya alışan Bakırköylüler ise CHP’li belediyenin duyarsızlığından şikayetçi. Sakızağacı Mahallesi İskele Caddesi üzerinde yaklaşık 1 ay önce yol bakım çalışması başlatıldı. Cadde üzerinde yapılan alt yapı çalışmalarına inşaat çalışmaları da eklenince vatandaşlar sıkıntı yaşadı. Yağışların da etkisiyle cadde adeta çamurla kaplandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir