Bakan Varank’tan yalancı Ümit Özdağ’a: ‘Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu, ya yalanını ispat et, ya itiraf et!’

Yalanlarıyla gündemi meşgul etmeyi başaran ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Bakan Varank'a yönelik iftiralarıyla ilgili tartışma devam ediyor. Yalancı Özdağ’ın dün yaptığı açıklamasını alıntılayan Bakan Varank, "Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu. Yalanını ya ispat et, ya da itiraf et." diyerek, ırkçı provokatörü köşeye sıkıştırdı.

featured

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank‘a yönelik “Mustafa Varank’ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi” sözlerine Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti.

Bakan Varank paylaşımında Özdağ’ın iddialarının yalan olduğunu belirterek “Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ için suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

Bakan Mustafa Varank’tan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’ın yalanına sert yanıt: İspat edemezsen istifa edecek misin alçak müfteri!

“KIVIRMAYI BIRAK!”

Bakan Varank, bugün sosyal medya hesabından tekrar tepki göstererek, “Kıvırmayı bırak! 4 gün oldu. 2 yeğenimi kamuda 20 yılda gelinebilecek üst düzey görevlere getirdiğim, adli olaylara karışınca yerlerini değiştirdiğim YALANINI ya ispat et, ya da YALANINI itiraf et. Yoksa her gün, senin nasıl bir karakter yoksunu olduğunu yazmaya devam edeceğim.” paylaşımında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir