Bakan Varank paylaştı: “İstanbul’da nostaljik manzaralar”

featured

İstanbul’un turizm açısından hareketli ilçelerinden Şile’de su sorunu yaşanıyor. Bazı mahalle ve köylerde 3 güne yakın süre su verilmezken, hemen hemen her mahallede gün aşırı su kesintileri gerçekleşiyor.

İBB istiraki İSKİ’nin su kesintilerine çözüm üretememesi sonrası vatandaş çareyi taşıma suda buldu. Bidonlarla tankerin önünde kuyruğa giren vatandaşlar sırayla su aldı.

SOSYAL MEDYADAN İBB VE İSKİ’YE ELEŞTİRİ

Su sorununa karşı isyan eden vatandaşlar, Twitter hesaplarından İBB ve İSKİ’ye yüklendi.

BAKAN VARANK’TAN GÖNDERME

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener’i etiketleyerek “Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış. Olay İstanbul’da geçiyor. DARK (İstanbul), Yıl: 2020, Tür: Dram, IMDB: 0,0″ Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu iyi seyirler!” ifadelerini kullandı.AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise durumu “CHP’li İBB’den tarihi hizmet. Geçmişe yolculuk başladı, 1994 öncesi CHP İstanbul’una dönüş… (Fotoğraflar Şile, 5Temmuz 2020) İstanbul’a bu kabusu yaşatan Başkan’a kısaca EkoFelaket diyoruz!” mesajıyla tepki gösterdi.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise durumu “CHP’li İBB’den tarihi hizmet. Geçmişe yolculuk başladı, 1994 öncesi CHP İstanbul’una dönüş… (Fotoğraflar Şile, 5Temmuz 2020) İstanbul’a bu kabusu yaşatan Başkan’a kısaca EkoFelaket diyoruz!” mesajıyla tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir