İçişleri Bakanı Soylu’dan Mersin tepkisi: ‘Katil Demirtaş!’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin’nin Mezitli ilçesinde Zozan Tolan kod isimli Dilşah Ercan’ın düzenlediği saldırının ardından samimiyetsiz bir şekilde saldırıyı kınayan Selahattin Demirtaş’a tepki gösterdi.

featured

Mersin’de dün akşam terör örgütü PKK mensubu hainlerce polisevine saldırı düzenlendi. Saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit oldu.

Saldırıyı düzenleyenlerden birinin 2013’te CHP’nin hazırladığı sözde, ‘’Tutuklu Gazeteciler Raporu’’nda yer alan Dilşah Ercan olduğu tespit edildi.

Mersin’de polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan’ı hapisten CHP çıkarmış

DEMİRTAŞ’TAN KINAMA!

6-8 Ekim olaylarında onlarca insanın ölümüne neden olan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin’deki PKK saldırısını kınadı.

Katil Demirtaş Mersin’deki PKK saldırısını kınadı

BAKAN SOYLU: ‘’KATİLSİN DEMİRTAŞ’’

Twitter hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Katil Demirtaş! Daha geçen hafta teröristbaşını öven, 6-8 Ekim’in faili, cezaevinden Mersin’deki ‘silahlı saldırıyı'(!) kınamış… O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK’yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır…” ifadeleriyle Demirtaş’a tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir