Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na ‘HDP’li vekil’ tepkisi: ‘Hala ses yok!’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Milletvekili Musa Piroğlu'nun polis memuruna, 'Şerefsiz' dediği videoyu dün sosyal medyadan paylaşıp CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcılarına “Kılıçdaroğlu ve yamaklarından ortağı HDP’li için tek bir söz çıkmadı, bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Bugün de paylaşım yapan Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu ve yardımcılarına hitaben “40 saat oldu, hala kimseden ses yok. Polis istismarı yapıp da, ortağınız HDP’li vekil Polise hakaret edince başını kuma gömmek yok. Bekliyoruz...'' açıklamasında bulundu.

featured

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde HDP milletvekili Musa Piroğlu, Türk polisine hakaret etmiş, polis memuru ise “Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim” cevabını vermişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise dün o anların videosunu sosyal medyadan paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcılarına seslenmişti.

BAKAN SOYLU, “BUNU DA MI BÜYÜKELÇİYE SORACAKSINIZ?” DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’li Musa Piroğlu’nun polise, ‘Şerefsiz’ şeklindeki hakaretine sessiz kalması sonrasında Kılıçdaroğlu ve yardımcıları hakkında sosyal medyadan şunları yazmıştı: “Polis istismarına da soyunan Kılıçdaroğlu için her söz, bir öğün. Terörist Ecevit Piroğlu’nun abisi HDP Mv Musa Piroğlu Türk Polisi’ne “şerefsiz” dedi. Kılıçdaroğlu ve yamaklarından ortağı HDP’li için tek bir söz çıkmadı. Bekliyoruz. Yoksa bunu da mı büyükelçiye soracaksınız?”

Polise hakaret eden HDP’linin görüntülerini paylaşan Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’nu kızartacak gönderme

“40 SAAT OLDU, HÂLÂ KİMSEDEN SES YOK! BEKLİYORUZ!”

Bakan Soylu dünkü açıklamasının ardından bugün sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı. Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu ve yardımcılarına hitap ederek “HDP Milletvekili Musa Piroğlu’nun Polisimize hakaret ettiği video kamuoyuna düşeli yaklaşık 40 saat oldu. 𝐇𝐚𝐥𝐚 𝐤𝐢𝐦𝐬𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐬 𝐲𝐨𝐤. Polis istismarı yapıp da, ortağınız HDP’li vekil Polise hakaret edince başını kuma gömmek yok. Bekliyoruz…” dedi.

HDP’li şerefsiz Musa Piroğlu’ndan Türk polisine hakaret!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir