Polise hakaret eden HDP’linin görüntülerini paylaşan Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’nu kızartacak gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy’de HDP’li milletvekili Musa Piroğlu’nun Türk polisine ‘’şerefsiz’’ diyerek hakaret etmesine tepki gösterdi. Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Bakan Soylu, terörist Ecevit Piroğlu’nun abisi HDP’li vekil Musa Piroğlu’nun polisimize ‘’şerefsiz’’ demesine Kılıçdaroğlu ve yamaklarından HDP’li için tek bir söz çıkmadığını anımsatarak, ‘’Yoksa bunu da mı büyükelçiye soracaksınız?’’ dedi.

featured

Dün, Kadıköy’de provakasyon yapan HDP’liler, Türk polisine, ‘’Şerefsiz’’ diyerek hakaret etti. Terörist Ecevit Piroğlu’nun HDP’li milletvekili abisi Musa Piroğlu’nun ‘’şerefsiz’’ dediği kahraman polisimiz ise, ‘’Ben Türk polisiyim. Benimle böyle konuşamazsın’’ diyerek, Piroğlu’nun çenesini kapattı.

BAKAN SOYLU’DAN KILIÇDAROĞLU’NA GÖNDERME!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk polisine hakaret edilen görüntüleri Twitter’dan paylaşarak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ince bir göndermede bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda HDP’nin de sacayağını oluşturduğu 6’lı ittifak bildirisinin bir büyükelçi tarafından düzeltildiğini söyleyen Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu’na ‘’6’lı masa metnini hangi büyükelçi düzeltti?’’ sorusunu sormuştu.

Yeni Şafak yazarı ise Bakan Soylu’nun açıklamaları sonrası 6’lı masa metninin Almanya Büyükelçisine düzelttirdiğini iddia etmişti.

‘’BUNU DA MI BÜYÜKELÇİYE SORACAKSINIZ?’’

Bakan Soylu da HDP’li Musa Piroğlu’nun Türk polisine hakaret ettiği görüntüleri paylaşıp, ‘’Kılıçdaroğlu ve yamaklarından ortağı HDP’li için tek bir söz çıkmadı. Bekliyoruz. Yoksa bunu da mı büyükelçiye soracaksınız?’’ notunu düştü…

HDP’li şerefsiz Musa Piroğlu’ndan Türk polisine hakaret!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir