Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na Hrant Dink hatırlatması: Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hrant Dink davasında verilen kararların İstinaf mahkemesi tarafından onanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink cinayetiyle ilgili sözlerini hatırlattı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hrant Dink davasında yerel mahkemenin verdiği kararların İstinaf tarafından onanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na daha önce sorduğu soruyu tekrar hatırlattı: Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?

Bakan Soylu, Twitter hesabından Hrant Dink davasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Hrant Dink davasında İstinaf mahkemesinin verdiği kararla ilgili bir haberi paylaşan Bakan Soylu, Kılçdaroğlu’na daha önce sorduğu soruyu tekrarladı.

“KILIÇDAROĞLU’NUN MUMU HER SEFERİNDE SÖNÜYOR”

Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

“Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor, Kılıçdaroğlu’nun mumu her seferinde sönüyor ama hiç yüzü kızarmıyor… Hrant Dink cinayetinin FETÖ’nün emelleri doğrultusunda işlendiği mahkeme tarafından onandı. Sorumuzu tekrarlıyoruz”

İşte Bakan Soylu’nun paylaşımı:

Hrant Dink cinayetinde kullanılan silahı saklayan firari Ahmet İskender Kırgızistan’da yakalanıp Türkiye’ye getirildi

Son Dakika! Bakan Süleyman Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na Hrant Dink sorusu: FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir