İçişleri Bakanı Soylu’dan Ekrem İmamoğlu’na PKK göndermesi: ‘Devlet de millet de affetmez’

Terör örgütü PKK üyeliğinden gözaltına alınan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan Şafak Duran tutuklandı. Tutuklanmaya ilişkin açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tepki geldi.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin…” ifadelerini kullandı.

İBB’de istihdam edilen PKK’lı teröristlere yönelik operasyon sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Terör örgütü PKK üyeliğinden gözaltına alınan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan Şafak Duran tutuklandı. Tutuklanmaya ilişkin açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoglu’na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan tepki geldi.

Bakan Soylu, Twitter’dan yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

‘’İstanbullu 3 yıldır yanan, şoförsüz yürüyen araçları; kar altındayken balıkçıda kalkan yiyen, işinden çok tatilde olan beceriksizleri gördü.

3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı ! Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız.

İBB’ye işe aldığı teröristi, yakalamamızdan şikayetçi yüzsüz! Türk Polis Teşkilatı’na teröristi yakaladığı için iftira atan cahil; sana haber verselerdi de, ortakların HDPKK’ya ispiyonlayıp, teröristi kaçırtsa mıydın?’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir