Bakan Soylu’dan CHP’li Bülent Tezcan’ın Yediiklim yalanına sert tepki: Ahlâk yoksunu yalancı

KPSS iddialarının merkezindeki Yediiklim Dershanesi'nin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kaymakam adaylarıyla çektirdiği fotoğrafı izin almadan kullanarak afişine bastığı ortaya çıkmıştı. CHP'li Bülent Tezcan, olayı çarpıtarak Bakan Soylu'nun dersaneyi ziyaret edip fotoğraf çektirdiği yalanı söyledi. Tezcan'a tepki gösteren Soylu, "Önce PKK’nın yayın organı Birgün, ardından Tele1'de ahlâk yoksunu yalancı Bülent Tezcan (KK'nın Yardımcısı) Ankara’da Bakanlık Eğitim Binamızda kaymakam adaylarımızla çektirdiğimiz fotoğrafı, KPSS ile ilgili malum dersanenin ziyareti olduğu yalanını söylüyorlar. Ahlâk fukaraları" dedi.

featured

CHP’li Bülent Tezcan, katıldığı canlı yayında Duvar, Birgün, Medyascope, T24 gibi yalan haber kaynaklarının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiasını gerçekmiş gibi anlattı.

KPSS’deki soru sızıntı iddialarının odağındaki Yediiklim Dershanesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kaymakam adaylarıyla çektirdiği fotoğrafı izin almadan kullanarak afişine basmıştı.

Yalan çetesinden Bakan Soylu provokasyonu! Yediiklim’in izinsiz kullandığı fotoğrafı gerçekmiş gibi gösterdiler

Duvar, Birgün, Tele 1, Medyascope, T24 ve Karar gibi yalan haber kaynakları ise bu görüntüyü kullanarak, Bakan Soylu sanki dersaneyi geçmişte ziyaret etmiş gibi haber yaptı.

Bu yalanı CHP Genel Başkanı Yardımcısı Bülent Tezcan da sürdürdü. Tele 1 yayınına katılan Tezcan, “Sayın Süleyman Soylu’nun bu millete bir açıklama borcu var. Senin ne işin var orada? Ne için gittin oraya?” ifadelerini kullanarak Bakan Soylu’nun dersaneyi ziyaret ettiği yalanını söyledi.

“AHLAK FUKARALARI”

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu, Tezcan’ın sözlerine çok sert tepki gösterdi. Soylu, “Önce PKK’nın yayın organı Birgün, ardından Tele1’de ahlâk yoksunu yalancı Bülent Tezcan (KK’nın Yardımcısı) Ankara’da Bakanlık Eğitim Binamızda kaymakam adaylarımızla çektirdiğimiz fotoğrafı, KPSS ile ilgili malum dersanenin ziyareti olduğu yalanını söylüyorlar. Ahlâk fukaraları” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir