Bakan Soylu sabah 07:00’de duyurdu! 10 ilde Kökünü Kurutma Operasyonu: Baron ve baroniçeler gözaltına alındı

10 ilde düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu' ile ilgili olarak 292 hedefe sabah 04.00'te başlayan ve 4 bin 200 polis ile jandarmanın katıldığı operasyonda saat 05.00’ten itibaren 213 kişi gözaltına alındığını duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, baron ve baroniçelerin sabah operasyonuyla gözaltına alındığını açıkladı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır merkezli 10 ilde düzenlenen ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’nun detaylarını canlı yayında açıkladı. Operasyon kapsamında şu ana kadar 213 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Soylu, “Bu operasyonda 292 hedef söz konusuydu. Birçoğu, ağırlıklı bölüm Diyarbakır’daydı” dedi.

BAKAN SOYLU SAAT 07.00’DE KAMERALAR KARŞISINDA DUYURDU

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığının desteğiyle, büyük çoğunluğunun metamfetamin satıcısı şüphelilerinin oluşturduğu örgüte yönelik hava destekli operasyon düzenlendi.

Diyarbakır merkezli 10 ilde İstanbul, Bursa, Batman, Şanlıurfa, Van, Muş, Bitlis, Erzurum, Eskişehir, Mardin gerçekleştirilen operasyonun detaylarını İçişleri Bakan Süleyman Soylu, saat 07.00’de kameralar karşısında duyurdu.

Bakan Soylu, ‘İran uyruklu baron ve çetesi çökertildi’ diyerek duyurdu! 1️ ton 117 kilogram metamfetamin geçirildi

Bakan Soylu’nun açıklamasından satır başları:

4 BİN ÜZERİNDE PERSONEL KATILDI

“Bu operasyonda 292 hedef söz konusuydu. Birçoğu ağırlık bölüm Diyarbakır’daydı. 292 hedefe sabah 04.00’te başlayan ve 4 bin 200 polis ile jandarma arkadaşımızın katıldığı operasyonda saat 05.00 itibarıyla evlere girilmek suretiyle şu ana kadar 213 kişi gözaltına alındı.

Bakan Soylu, ‘Bir baron daha içeride’ diyerek duyurdu! Urfi Çetinkaya’nın kardeşi Aydın Çetinkaya gözaltında

BARON VE BARONİÇELER GÖZALTINDA

Şu ana kadar esrar, metanfetamin, silah gibi birçok malzeme ele geçmiştir. Baron ve baroniçeler sabah operasyonuyla gözaltına alınmıştır.

BİR OPERASYON DAHA BAŞLATILDI

Bugün bir operasyon daha başladı. 61 tim, 960 personelle Eren 18 operasyonu da başladı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir