Bakan Kurum, orta gelirliye yeni konut kampanyasını açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, orta gelirlilerin konut sahibi olması için çalışmaların titizlikle devam ettiğini ve kampanyada sona gelindiğini açıkladı.

featured

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kabine Toplantısı’nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Orta gelirlilerin konut sahibi olması için yapılan çalışmada sona gelindiğini kaydeden Kurum, kampanyanın amacına ulaşması için çalıştıklarını belirterek, yaptıkları işin bir karşılığı olması ve kampanyanın konut fiyatlarını etkilemesini istemediklerini ifade etti.

“YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ”

Bakan Kurum, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalıştıklarını belirterek, “Yakında açıklayacağız. Kampanya ile proje arzını da artırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
konutt kredii
Bakan Nebati duyurdu: ‘Konut kredi faizlerinde kademeli modele geçiliyor’
Konut kredilerinde yeni formül! Alt, orta ve üst gelir için üç farkl? faiz oran? uygulamas?! Dü?ük gelirliye 0.69 faizle konut kredisi
Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi için 3 farklı faiz oranı
konut-satislari-azaldi-yabancilara-konut-satisinda-ilk-sirada-rusya-var-1075220-5
Konut satışlarında sert düşüş! TÜİK istatistikleri açıkladı

 

KONUT KREDİLERİNDE FARKLI FAİZ ORANI UYGULAMASI BAŞLAYACAK

Konut kredilerinde ise gelire göre farklı faiz oranı uygulamasının başlayacağını belirten Bakan Kurum bununla ilgili de çalışmalar olduğu bildirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir