Bakan Fahrettin Koca müjdeyi paylaştı: Tıp ve Diş hekimliği son sınıf öğrencilerine asgari ücret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerindeki son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacağını duyurdu.

featured

Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin son sınıf öğrencilerine müjde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Bakan Koca sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı asgari ücret müjdesini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan kabine toplantısı sonrası kameraların karşısına geçti.

İç-dış politikalar başta olmak üzere birçok konunun ele aldığı Kabine toplantısında, masanın en önemli gündem maddesi gençlere yönelik müjdeler oldu.

MÜJDEYİ ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında müjdelerine tıp fakültesi öğrencilerini de ekledi. Erdoğan, “Devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacak. Hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Başkan Erdoğan’ın müjdesini paylaştı:

“Cumhurbaşkanımız açıkladı: Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin son sınıflarında okuyan, kurum personeli gibi mesai yaparak, nöbet tutarak çalışan, bilfiil hastalarla ilgilenen İntörn hekimlere ve diş hekimliği son sınıf öğrencilerine asgari ücret tutarı kadar ödeme yapılacak.” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir